Schoonmaakbedrijf 't Blomke

GROU – Dit jaar bestaat schoonmaakbedrijf ’t Blomke 10 jaar. Waar het ooit begon als een tweemanszaak is het inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met 8 medewerkers. Gevestigd in het hart van Friesland verzorgen ze door heel het land diverse schoonmaak-werkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf ’t Blomke is een echt familiebedrijf, de twee oudste dochters van Jouke en Karin Bloem werken regelmatig mee. Bij het bedrijf werken in totaal 8 mensen, waaronder 2 glazenwassers. Het bedrijf verzorgt het schoonmaken van in- en exterieur van bedrijven en particulieren. Ook reinigen ze in het voor- en na seizoen veel vakantiewoningen, verder geven ze anti- spin behandelingen en reinigen ze houtwerk. Straks begint het vaarseizoen weer waarbij ze vele schepen reinigen. Een hele andere tak van het bedrijf is het reinigen van ballenbaden en speelstructuren, hier zit groei in”, aldus Jouke Bloem.

In deze tien jaar hebben ze zich behoorlijk ontwikkeld en uitgebreid qua kennis en werkzaamheden. Het schoonmaakbedrijf wil deze mijlpaal vieren met allerlei leuke acties dit jaar. Via hun Facebook account bieden ze om de zoveel tijd diverse leuke winacties aan.

Jouke, Karin en de kinderen zijn trots op hun bedrijf. Ze willen hun kennis graag delen “wie schoonmaakvragen heeft, kan altijd vrijblijvend bij ons terecht”.

 

Comments


Add Comment