Soorten Schoonmaakwerk

diensten

Glazenwassen

Bij glazenwassen denken wij bij Schoonmaakbedrijf ’t Blomke niet alleen aan de ramen maar ook aan de kozijnen en de vensterbanken. Dit alles tegen betaalbare prijzen. Voor zowel particulier als zakelijk ramen wassen hebben wij altijd een passende offerte.

Reinigen bedrijfsruimte

Een bedrijfsruimte is uw visitekaartje dat de klant ziet. Buiten het wassen van de ramen moet zo nu en dan de wanden en het houtwerk ook eens gereinigd worden. Wij kunnen dit met lage of hoge druk voor u uitvoeren tegen een betaalbare prijs.


Interieur reinigen

Voor het reinigen van uw interieur zijn wij SVS gediplomeerd en staan wij garant voor een hoge kwaliteit. Onze zorg voor de dagelijkse reiniging van uw kantoor en sanitair is aan te passen aan uw wens. Ook verzorgen wij voor u bij de start een zogeheten “nul beurt” waar wij alles in uw kantoor en sanitair een grote schoonmaak geven zodat wij u een goede start geven in onze schoonmaak programma. Ook voor het reinigen van rookruimtes kunt u bij ons terecht.

Reinigen boten

Wij reinigen uw boot met professionele middelen en zetten hem voor u in de was zodat het vuil niet direct de lak raakt en uw boot optimaal beschermt blijft. Ook kunnen wij voor u de zorg van het wekelijkse reinigen van de opbouw en romp regelen zodat u in het weekend schoon aan boord komt. Voor de binnenschoonmaak kunt u ook bij ons terecht. Zowel voor het dagelijkse schoonmaakwerk als de voorjaarsbeurt.


Ramen wassen Schoonmaak Houtwerk


Dakgoten legen en reinigen

In de laatste maanden van het jaar zijn de dakgoten door bladval vaak overvol. Wij van schoonmaakbedrijf ’t Blomke kunnen deze legen en eventueel reinigen. Dit bespaart u de kans op overstromen en dus lekkage.

Wekelijks onderhoud entree of trappenhal

Voor het wekelijkse schoonmaakwerk van uw trappenhal en entree kunt u de zorg ook aan ons overlaten. Wij begrijpen hoe fijn het is om schoon thuis te komen, een schone lift een lekker ruikende entree is wat wij voor u verzorgen.


Vloer onderhoud

Voor vloer onderhoud kunt u bij ons terecht op verschillende vlakken. Wij verzorgen zowel het machinaal reinigen als het renoveren van vloeren. U kunt hierbij denken aan het machinaal schrobben van tegel-, beton- en alle andere harde vloeren. Het reinigen van vloerbedekking zowel plaatselijk als een gehele ruimte. Ook voor het strippen van linoleumvloeren en opnieuw conserveren kunt u ons benaderen.

Houtwerk reinigen

Voor het reinigen van uw houtwerk gebruiken wij lage druk water(tuinslang) om te spoelen en reinigen wij op verzoek met een wasdragend reinigingsmiddel. Het zorgt er ook voor dat de kwaliteit van u verf wordt behouden. Het reinigen van het houtwerk geeft een mooi en fris uiterlijk aan uw woning of bedrijfspand. Op verzoek reinigen we ook met de hand zonder waterslang.


Vloeronderhoud Schoonmaak FrieslandHoutwerk Reiniging Schoonmaak Friesland


Wisselschoonmaak boot- en woningverhuur

Bij een wissel schoonmaak moet vaak het hoogste kwaliteit schoonmaakwerk worden gehaald in de kortste tijd. Dit omdat de tijd tussen komen en gaan van de gasten maar een beperkte periode is. De hoogste kwaliteit haal je als je de mensen getraind hun werk kan laten uitvoeren. Dit vergt een goede voorbereiding van een seizoen. Wij van schoonmaakbedrijf ’t Blomke denken hier een heldere visie op te hebben waar bij wij ruim aan de wens van de klant kunnen voldoen. Ook verzorgen wij voor u grote schoonmaken.

Speelstructuur en Ballenbadreinigen

Deze tak van ons schoonmaakbedrijf richt zich op het periodiek reinigen de speelstructuur en het ballenbad. Het reinigen van het ballenbad doen we met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkelde machine. Deze machine kan de ballen in één behandeling reinigen en desinfecteren. De speelstructuur wordt gereinigd van binnen en buiten. Tevens reinigen wij het bad zelf en verwijderen wij de kapotte ballen. Wij kunnen ook nieuwe ballen leveren (indien een tekort aan ballen) of uw ballenbad vakkundig (laten) repareren. Wij kunnen ook nieuwe ballen leveren indien tekort aan ballen of uw ballenbad vakkundig (laten) repareren. Kortom; uw ballenbad, onze zorg! Kijk ook op www.ballenbadreinigen.nl

Schoonmaak Ballenbad Reiniging

Schoonmaakbedrijf ’t Blomke, voor als het echt schoon moet…
Schoonmaakbedrijf t Blomke Telefoon Nummer0566-624965      info@schoonmaakbedrijfblomke.nl  info@schoonmaakbedrijfblomke.nl

 TIP: Als wij bij u komen reinigen zorg dan dat uw ramen en luchtroosters dicht zijn en u de buitenkraan open heeft.
Schoonmaakbedrijf 't Blomke, Jouke Bloem en Karin Bloem.